Boredomย 

Udah lama gak nulis lagi, padahal makanan yang difoto ada banyak ๐Ÿ˜‚ 

That food journal things can wait, right? 

Anyway, mau curhat sekarang lagi rajin denger lagu-lagu lawas pake spotify! #WaktunyaSpotify (eya pake hashtag biar gaul dikit). Welcome to Indonesia, Spotify! ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ Jangan lupa langganan premiumnya pake Indosat Ooredo ya, lebih murah lagi (bukan curhat berbayar kok). 

Salah satu lagu yang lagi rajin banget didengerin tuh lagu Baby Give it Up, rasanya karena kebanyakan nonton drama atau acara yang BGM nya tuh lagu ini. Dan masih banyak lagu lainnya, kebanyakan lagu antara tahun 80an sampe 2000an, I think I’m getting older… Karena kebanyakan lagunya malah lagu-lagu lawas gini. Anyway, be sure to check Spotify ya, it brings back memories ๐Ÿ˜†

 
Oke balik ngantor lagi deh. Bye bye.

07-04-2016

Welcome back, I guess.

 

Belgian Chocolate Crepes / 160305

 
It has been a year since my last post. I feel like I just need to write things, just somethings ใ…‹ใ…‹ใ…‹

I’ve always wanted to change my phone, and my Dad finally gave me one. This newest version of iPhone is really one of those phone I wanted to have, the camera, memory, etc (but really not the size of it, this is too big).

But anyway, I’d probably post more photos of food (and scenery, if I could) in this blog. Or.. Maybe a review, in English (?), but if I’m too lazy.. Probably will have to write it in Bahasa ใ…‹ใ…‹ใ…‹ 

Goodnight!